Menu
logo-magnum
Menu

Ky termostat Z-Wave është një termostat elektronik për instalimin në një kuti standarde të murit. Termostati ka një chip Z-Wave 500 të ndërtuar që mund të lidhet me sistemet e automatizimit në shtëpi si Fibaro, Sensio, Vera, Zipato.

Ekrani tregon temperaturën e dyshemesë ose të ambientit. Termostati është i pajisur me butona me prekje të ndjeshme. Duke shtypur lehtë butonat,

ekrani do të tregojë vlerën e vendosur. Termostati Z-Wave është i pajisur me një çelës të vetëm. Mund të përdoret me dy sensorë të jashtëm të temperaturës.

Dorëzimi
Termostat MAGNUM Z-Wave nuk vjen standard me kits ngrohje MAGNUM underfloor.

Procedura e porositjes: Zgjidhni një Mat MAGNUM të veçantë, MAGNUM Cable ose MAGNUM Foil në madhësinë e duhur dhe shtoni në këtë termostat Z-Wave.

Çfarë është Z-Vala? 
Z-vala është emri i një sinjali pa tel për të kontrolluar pajisjet në shtëpinë tuaj të quajtur domotikë (automatizimi në shtëpi). Shkurtimisht ju lejon të programoni shtëpinë tuaj (p.sh.: kur termostati kthehet / çaktivizohet). Dhe vepro të gjitha në distancë përmes tabletit apo smartphone-it tuaj.

Sistemet e pajtueshme
MAGNUM Z-Wave termostat punon me sisteme si Fibaro, Vera, Zipato dhe Sensio.

Technical details
• Space and floor sensor
• Temperature limiter
• Built-in Z-Wave chip 500 series
• Week program through gateway
• Can be used in combination with NTC-sensors
• 8 scenarios
• Works with Fibaro, Sensio, Vera and Zipato systems.
• Suitable for: Gira, Jung, Elko, Merten, Busch Jager etc.

Technical data
Voltage: 230 Volt – 50/60 Hz
Max. load: 16A / 230V
Temperature: + 5 / + 40 Åã C
Protection: class IP21
Colour: Polar white (RAL 9003)
CE: inspection

Warranty
2 year warranty on the electrical operation and floor sensor.