Menu
logo-magnum
Menu

5 Star Missoni Hotel Edinburgh

Hotel Missoni Edinburgh do të jetë një nga hotelet më të shquara të qytetit në zhvillimet e kësaj dekade. Për arsye të suksesit i cili është hapur në 2009 hoteli do të ketë një  pozicion strategjik në Royal Mile. Ky grup i udhëhequr nga gupi i modës italiane po hap hotele në 3 qytete kryesore: Kuvajt, Dubai dhe Edinburg. Siç mund ta prisnim.

 • Sistemi: MAGNUM Mat
 • Përfundimi i dyshemesë: pllaka
 • Dhomat: sallon dhe  banjo

Kensington Palace Gardens

Shtëpitë më të shtrenjta të botës.

 • Sistemi: MAGNUM Foil dhe MAGNUM Mat
 • Përfundimi i dyshemesë: pllaka
 • Dhomat: Kinema dhe banjo

Banja Royal – Harrogate

15 Apartamente luksoze.

 • Sistemi: Kabllor MAGNUM
 • Përfundimi i dyshemesë: Të ndryshme
 • Dhomat: Të gjitha dhomat

Sheshi Eaton – Londër

Mbi 100 nga shtëpitë më ekskluzive të Londrës.

 • Sistemi: MAGNUM Foil dhe MAGNUM Mat
 • Përfundimi i dyshemesë: Të ndryshme
 • Dhomat: WC, banjo dhe kuzhina

Birkhall – Balmoral Castle Estate 

HRH Princi i Uellsit Residance Zyrtare Skoceze.

 • Sistemi: Kabllor MAGNUM
 • Përfundimi i dyshemesë: Të ndryshme
 • Dhomat: Konservator

Spinnker Tower – Portsmouth 

Terheqje turistike.

 • Sistemi: Kabllor MAGNUM
 • Përfundimi i dyshemesë: pllaka
 • Dhomat: Të gjitha tualetet

140 Battersea Park Road – Londër

54 Apartamente luksoze.

 • Sistemi: MAGNUM Cable është burimi i vetëm i nxehtësisë
 • Përfundimi i dyshemesë: Të ndryshme plaka,parket,laminatë.
 • Dhomat: Të gjitha dhomat

Qendra e Autizmit Moorpark – Ayrshire

Moorpark ofron një shërbim rezidencial për individët me Autism Specifik Çrregullime dhe çrregullime të lidhura. Qendra është projektuar për të akomoduar nevojat e të rinjve, nga mosha 16 vjeçare, dhe është gjithashtu i pajisur në mënyrë të përshtatshme për personat fizikisht me aftësi të kufizuar.

 • Sistemi: Kabllor MAGNUM
 • Përfundimi i dyshemesë: pllaka
 • Dhomat: Gjatë gjithë siperfaqeve

Days Inn Hotel – Hownslow

72 dhoma hoteli.

 • Sistemi: MAGNUM Mat
 • Përfundimi i dyshemesë: pllaka
 • Dhomat: Banjë

SAS Raddison Portman Hotel

Hotel SAS luksoze.

 • Sistemi: MAGNUM Foil
 • Përfundimi i dyshemesë: pllaka
 • Dhomat: Banjë

Harrogate Qendra Luksoze Banesa

48 Banesa luksoze me vendodhje në qendër të Harrogate.

 • Sistemi: MAGNUM Mat
 • Përfundimi i dyshemesë: Pllaka  dhe parket
 • Dhomat: Banjë dhe kuzhina

Shtojca Elephant – Burgers Zoo (Arnhem, Holandë)

Instalim specialist për të shmangur si kafshët ashtu edhe stafin e kopshtit zoologjik të mos  rrëshqasin në sipërfaqen e akullt.

 • Sistemi: MAGNUM Outdoor Mat
 • Përfundimi i dyshemesë: Betoni
 • Dhomat: Mbyllja e kafshëve