Menu
logo-magnum
Menu

Projektet

Me porosi

Në parim,programi standart ju ofron ju mundësi të mjaftueshme për të përmbushur pothuajse cdo lloj situate.Në të njëjtën kohë ,përvoja jonë na tregon se zgjidhjet e gatshme nuk janë gjithmonë të përshtatshme.Në rrethana të tilla duhet të gjejmë një zgjidhje të dizanjuar dhe të bërë me porosi sipas projektit.

Construction-Management kopie

Shërbim i plotë

Gama e gjerë e sistemeve të ngrohjes dhe mekanizmave të kontrollit i jep MAGNUM-it mundësinë për të arritur ose zhvilluar zgjidhje për çdo lloj problemi të ngrohjes. Dorëzimi dhe instalimi gjurmimi i kabllove të furnizimit dhe të centraleve, si dhe testimi dhe furnizimin e instalimit, janë të gjitha të mundshme.Ju mundeni të kërkoni ndihmën e teknikëve dhe advizorëve tanë për të analizuar cdo situatë Ne jemi gati për ju.

MAGNUMCablePrefab5

Këshillë

Ju gjithmonë mund të merrni ndihmë dhe këshilla nga konsulentët tanë dhe ekspertëve për analizimin e problemeve dhe gjetjen e zgjidhjeve inovative për projektin tuaj. Jemi të lumtur të bashkëpunojmë me ju në përmbushjen e sfidave dhe për të ndarë njohuritë dhe përvojën tonë.

Advice

Llogaritje

Llogaritja MAGNUM ofron këshilla, llogaritjet inxhinerike, ofertat, mbështetje, shërbimi para dhe pas shitjes. Mund të ketë lidhje me një platformë të thjeshtë  ose një sistem shumë kompleks kontrolli për një projekt të madh, llogaritjet inxhinierike për një fabrikë të tërë ,duke përfshirë paraqitjen e qarkut dhe vizatimet AutoCAD.

Calculation

Helpdesk

Helpdesk Teknik MAGNUM Heating ofron mbështetje para dhe pas shitjes për të gjitha produktet tona. Shërbimi ynë i llogaritjes teknike dhe të projektimit ju jep (ju) këshilla, llogaritjet e sakta të ngrohjes në dysheme,.

Ky helpdesk është kontakti juaj për:
Shitjet
Pika e kërkesave për shitje
Ndihmë teknike dhe këshilla

 MAGNUM ka një sasi të madhe të ekspertizës në aplikacionet vendore dhe komerciale. Ne mund të përmbushim të gjitha kërkesat tuaja për ngrohje, nëse është e nevojshme, mund të bëhen zgjidhje me porosi për të zgjidhur ndonjë problem specifik! 
Këshilltarët tanë të aftë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë të analizoni problemet e ndonjë projekti dhe të dilni me zgjidhje inovative. Mbikëqyrësit tanë të kualifikuar punojnë me standardet më të larta të rregullave të sigurisë dhe mund t’ju ndihmojnë në projektet tuaja të rëndësishme. 

Ne përdorim  sistemi CAD të dizajnit të artit për të hartuar të gjitha kërkesat tuaja të ngrohjes nën dysheme. Ne e pëlqejmë të pranojmë sfidën dhe ju duam që të ndani ekspertizën, njohurinë dhe përvojën tonë me ju!

Helpdesk

Certifikatat

Ne vetëm duam të furnizojmë produkte me cilësi të lartë, prandaj të gjitha produktet MAGNUM janë prodhuar dhe testuar në standardin ISO 9001: 2008 nga organet më të mëdha të testimit evropian. Prandaj produktet tona përputhen me kërkesat më të larta të testimit duke na lejuar t’ju ofrojmë kushte të shkëlqyera garancie.

KEMA / DEKRA-certifikate

DEKRA ka mbi 85 vjet përvojë në menaxhimin, auditimin dhe certifikimin e cilësisë. Me mbi 20,000 punonjës në 48 vende në 6 kontinente, DEKRA ka ekipin në vend për të ofruar vlerësime, certifikim dhe akreditim të thellë në të gjithë globin.

Shenja e cilësisë KEMA tregon se produktet tona dhe vendndodhja e prodhimit janë nën mbikëqyrje të rregullt nga DEKRA. DEKRA vazhdimisht monitoron konformitetin. KEMA është e njohur në të gjithë Evropën, duke siguruar qasje të pakufizuar në shumë tregje të tjera në mbarë botën. Kliko këtu nëse doni të dini më shumë rreth KEMA / DEKRA-certifikimit.

VDE-certifikate

VDE është certifikatë sigurie e të njëjtit nivel me KEMA Holland,dhe është një ndër më të njohurat në botë kur e kemi fjalën për SIGURI. Ky intitut Gjerman teston dhe certifiko prodhimet elektike,komponentët e saj në mënyre rracionale për më shumë se 30 Shtete . VDEgjithashtu ka krijuar sistemin e saja nacional dhe internacional përsa i përket SIGURISE. Për më shumë informacion rreth VDE certification kliko ketu.

KEMA2013 kopie

KEMA/DEKRA-certification

VDE2

VDE-certification