Menu
logo-magnum
Menu

Përfitimet

Rehati optimale

Falë kontrollit digjital shumë të saktë të dhënë nga termostatët e avancuar që mund të funksionojnë shumë thjesht për të bërë parametrat e preferuar, rehati optimale dhe një klimë e përkryer jetese mund të gëzohen nga të gjithë. Për më tepër, sistemet e ngrohjes MAGNUM mund të lidhen shumë lehtë në sisteme domotike të reja dhe ekzistuese në mënyrë që të mos keni më shumë shqetësime.

MAGNUMMXC2 kopie

Mirëmbajtja falas

Nëse ju zgjidhni produktet MAGNUM,për ngrohjen e murit ose të tavanit, sistemet tona janë shumë efikase për energji falë kontrolleve shumë të sakta. Në shtesë ato janë tërësisht të heshtura dhe nuk ka kosto të mirëmbajtjes. Produktet MAGNUM prodhohen në kushte shumë strikte nga vetë ne. Ata janë në përputhje me kërkesat strikte të inspektimit evropian dhe prandaj kanë një jetëgjatësi shumë të gjatë.

Testing

Higjenike

Valët e nxehtësisë lëvizin në të gjitha drejtimet. Vetëm një vëllim shumë i vogël i ajrit të jashtëm është aktiv. Në kundërshtim me ngrohjen e konvekcionit,(airkondishioner,ventilatore ngrohes ect) ka shumë më pak lëvizje të grimcave të ajrit dhe pluhurit. Ku higjiena luan një rol të rëndësishëm, p.sh. shtëpitë e kujdesit, spitalet, shkollat, kolegjet, etj, ngrohja e rrezatuar zakonisht zgjidhet për këtë arsye.

Patient-caring-at-Hospita kopie

Qëndrushmëria

Kombinuar me sistemet e kontrollit të saktë dhe efikas, emision të drejtpërdrejtë të nxehtësisë, me një jetëgjatësi shumë të gjatë dhe mundësinë për të rregulluar çdo dhomë në mënyrë të pavarur, sistemet e ngrohjes elektrike sigurojnë burimin e përsosur të nxehtësisë. Kjo sigurisht që po ndodh gjatë viteve të fundit ku çmimet e gzit janë rritur në mënyrë dramatike, duke rezultuar në dhoma të nxehta elektrike që janë ekuivalente kundrejt dhomave të nxehta me gaz në lidhje me kostot e funksionimit.

Sustainable