Menu
logo-magnum
Menu

Ky termostat elegant, i gjallë dhe i rafinuar me diell dixhital është projektuar posaçërisht për sistemet e ngrohjes elektrike. MAGNUM X-treme Control furnizohet me çdo grup ngrohjeje dyshemeje MAGNUM (Mat, Cable dhe Foil), duke përfshirë sensor të jashtëm të dyshemesë, një sensor ajri të integruar dhe tre korniza të ndryshme që i përshtaten shumicës së markave të pajisjeve të kalimit. MAGNUM X-treme Control është i thjeshtë dhe intuitiv për të vepruar duke përdorur butonat e ndjeshëm të prekjes nën ekran.

Funksioni i ri i kameleonit është i thjeshtë për tu përshtatur me ngjyrën e brendshme tuaj. Ekran elegant tregon kohën, temperaturën dhe mënyrën aktuale pa prekur termostatin. MAGNUM X-treme Control ka një funksion të ri ndihme që shfaqet pas 10 sekondash në meny me një përshkrim të plotë të vendosjes në fjalë.

MAGNUM X-treme Control gjithashtu ka një funksion dysheme druri ku temperatura është e kufizuar në 28 ° C. Kjo e bën MAGNUM X-treme Kontrollin idenë dhe zgjidhjen e sigurt për çdo sistem ngrohjeje elektrike.

Garanci Garanci
2 vjeçare mbi operimin elektromekanik dhe sensorin e dyshemesë

kornizë

IP 21

tension

230 Volt – 50/60 Hz

Gama e temperaturës

+ 5 / + 40 ° C

Kapaciteti maksimal

16A – 3600 vat

Duke testuar

FI / CE

Detajet teknike
• Ekran me ngjyra 
• Kontrolli përmes çelësave të ndjeshëm të prekjes 
• Funksioni i kameleonit (8 tema me ngjyrë) 
• Ora e ekranit me orë 
• Menuja automatike e fillimit 
• Inteligjente dhe auto adaptuese 
• Funksioni i ngadalshëm i nisjes 
• Funksioni i dyshemeve prej druri (28 ° C kufiri) 
• Built-in funksion ndihmë 
• back-up funksion 
• verës automatike dhe kohën e dimrit 
• funksioni Multi-program (2 periudha në ditë) 
• gjuhë Programim 
• Përfshirja e dyshemesë dhe ajrit sensorë 
• të përshtatshme për sistemet domotic 
• sistem përshtatës Multi-kornizë për: Gira, Jung, Elko, Merten, Busch Jager etj.

Produktet e disponueshme

Part.No.

lloj

825800

MAGNUM X-treme Kontrolloni termostatet e orës digjitale

duke përfshirë sensorin e dyshekut dhe tre korniza të ndryshme

Datasheet
Download here the MAGNUM X-treme Control manual.