Menu
logo-magnum
Menu

Në disa situata, rregullimi dixhital nuk është i nevojshëm dhe kështu preferenca është për një operacion të thjeshtë dhe të ndezur. Aplikacionet specifike industriale ku ngrohja duhet të mbetet në çdo kohë. Prandaj, C & F Technics ka dizajnuar Kontrollin Standard: një termostat i thjeshtë me ndezje / fikje me rregullim të temperaturës që është qartësisht i lehtë për t’u përdorur.

Garanci Garanci
2 vjeçare mbi operimin elektromekanik dhe sensorin e dyshemesë.

tension                         

230 Volt – 50/60 Hz

Max. ngarkesë         

16A / 230 V

Shkallë temperature  

+ 5 / + 40 ° C

strehim

IP21

Ngjyrë                         

RAL 9010 (E bardhe polare)

Duke testuar

CE

Detajet teknike
• Termostat i ndezur / i kompletuar me rregullimin e temperaturës 
• Përfshirja e sensorit të dyshekut
• Sensori i dhomës së integruar dhe sensori i kufijve të dyshemesë 
• Sistemi përshtatës me shumë korniza për: Gira, Jung, Elko, Merten, Busch Jager etj.

Produktet e disponueshme

Art.Nr.

lloj

827000

Kontrolli i standardit MAGNUM Aan / Uit Thermostaat