Menu
logo-magnum
Menu

Në këtë kategori kemi tre produkte  me mundësi të ndryshme.

MAGNUM RF i Avansuar
Programimi Wireless  Termostat digital bashkë me MAGNUM RF Receiver.

MAGNUM RF Basic i thjeshtë
Wireless por jo me programim (on-of) digital bashkë me MAGNUM RF Receiver.

MAGNUM RF Receiver
Dhe nje resiver extra RF termostat A me një maximale prej 6 kanale që mundet të lidhet me një termostat.

MAGNUM RF Basic

Display

LCD

Operating range

0° tot +40°C

Temperature range

5°C tot +35°C

Power

2 x 1.5V AAA batterij

IP-Class

IP30

Frequence             

868 MHz

Relay

8 Ampère

Maximum distance

100 meter outside
30 meter inside

Warranty

2 jaar on electrical activity

MAGNUM RF Receiver

Voltage

230V/50 Hz

IP-Class          

IP30

Frequence 

868 MHz

Relay             

8 Ampère

Maximum distance

100 meters outside
30 meters inside

MAGNUM RF Advanced

Equal to the RF basic thermostat includes the following extras:
• Programmable in 30 minute parts
• 9 built-in programs
• 4 programmable user programs
• Automatic summer- & winter clock
• Auto adaptive temperature control
• Child lock
• Low Battery warning
• Memory will remain when dead battery

Produktet e disponueshme

Part.No.

Type

838000

MAGNUM RF Basic – Thermostat incl. RF Receiver (8 Ampère)

838001

MAGNUM RF Advanced – Digital clock thermostat incl. RF Receiver (8 Ampère)

838002

MAGNUM RF Receiver – Extra receiver for RF thermostats (8 Ampère)