Menu
logo-magnum
Menu

Mat MAGNUM është një lloj unik i matit të ngrohjes në dysheme. Sistemi është projektuar për t’u përdorur në një dysheme ekzistuese me pllaka ose në një dysheme të përfunduar ekzistuese, kështu që ngrohja në dysheme ende mund të instalohet atje. Mat është përafërsisht 4 mm i trashë dhe mund të përfshihet në një shtresë ngjitëse pa asnjë prishje ose bluarje. Mat përshtatet pothuajse nën sipërfaqe. Kjo zvogëlon kohën e nxehjes së katit, gjë që e bën këtë sistem të përshtatshëm për dhoma që nuk janë të përhershme, duke përfshirë banjot, studimet, dhomat e lojërave etj.

Termostati i avancuar merr parasysh periudhën e kërkuar të ngrohjes, në mënyrë që katin tuaj të jetë gjithmonë në temperaturën e duhur kur e doni atë.

MAGNUM Mat është i disponueshëm në 22 sipërfaqe të sipërfaqes prej 0.75 deri në 25 m². Për shkak se kablloja e ngrohjes lidhet përmes skajeve në mat, kablloja e furnizimit me energji elektrike është vetëm në njërën anë dhe e siguruar në mënyrë të padukshme me anë të një lidhjeje unike. Kjo do të thotë që një kthim në termostat nuk kërkohet.

Furnizuar si një grup i plotë dhe përmban:
Ngrohje mat
Tub fleksibël për sensor dyshemesh
Udhëzimet e instalimit & Check / Inspect card

Vërtetim
Mat MAGNUM është miratuar  VDE . VDE është një nga organet më të mëdha të inspektimit teknik dhe shkencor në Evropë.

Garanci
MAGNUM Mat ka një garanci gjatë gjithë jetës që mbulon funksionimin elektromekanike të matit të ngrohjes dhe dy vjet që mbulon
termostatin dhe sensorin e dyshemesë.

 • EMC-free 2-conductor cable fitted to fibre-optic net
 • 2.5 meter 3-core supply cable
 • Fully encased in an aluminium earthed sheath
 • Unique blind connection between the heating and the connection cable
 • Chrome/Nickel resistance wire
 • PTFE (Teflon) insulation
 • PVC protective sheath
 • 10 -11 watts per meter resistance wire, 230 Volt.
 • Cable diameter approximately 4 mm.
 • Mat widths of 25 or 50 cm.
 • Complies with current NEN standards for installation in completely wet rooms.

Installation method

 • Directly into the tile adhesive
 • Self-equalising pouring mortar
 • In plaster or mortar
 • Anhydrite floors

Available products

 

Art.no.Power

200075

0.75 m²113 Watt
2002051.0 m²150 Watt
2001251.25 m²188 Watt
2003051.5 m²225 Watt
2001751.75 m²263 Watt
2004052.0 m²300 Watt
2002252.25 m²338 Watt
2005052.5 m²375 Watt
2006053.0 m²450 Watt
2007053.5 m²525 Watt
2008054.0 m²600 Watt
2009054.5 m²675 Watt
2010055.0 m²750 Watt
2012056.0 m²900 Watt
2014057.0 m²1050 Watt
2016058.0 m²1200 Watt
2018059.0 m²1350 Watt
20200510.0 m²1500 Watt
20240512.0 m²1500 Watt
20300515.0 m²1875 Watt
20401020.0 m²2500 Watt
205010

25.0 m²

3125 Watt