Menu
logo-magnum
Menu

MAGNUM Look ngrohje pasqyrës jep gjithmonë një pamje të qartë kur pastrohemi, prerja e flokëve dhe duke bërë make-up. Ju nuk keni nevojë të fshini pasqyrë me një peshqir për të parë veten pas dushit ose kur hapni rubinetën e ujit te nxehte..

MAGNUM Look është e lidhur thjesht,dhe  aktivizohet me anë të kalimit të dritës dhe largon kondensimin në cdo kohë. Për më tepër, ajo parandalon ato shenja të shëmtuara të fshirjes në ekran kur përpiqen të heqin kondensimin. Lidhet direkt në qarkun e ndriçimit në banjë dhe për të shmangur humbjet e panevojshme të energjisë.

MAGNUM Look ngrohjen e pasqyrës është një element i petëzimit vetë-ngjitës që zbatohet direkt në pjesën e prapme të pasqyrës. Elementet janë të dyfishtë izoluar dhe prandaj mund të përdoren në banjo (hapësira të lagështa).

Kapaciteti prodhon një kohë të shpejtë të ngrohjes prej 5 deri në 8 minuta. Brenda një kohe të shkurtër pasqyra ka një temperaturë prej rreth 40 ° C e cila shpërndan të gjithë kondensimin. Temperatura maksimale e pasqyruar e mundshme është e kufizuar në rreth 50 ° C. Kjo e bën produktin absolutisht të sigurt në prekje.

MAGNUM Look është furnizuar si standard me sa më poshtë
• Pllaka e ngrohjes me mbrapa vetë-ngjitës 
• ± 1 metër kablli lidhës 
• Udhëzimet e instalimit

Garancia Garancia
2-vjeçare për operimin elektromekanik

Trashësia

1 mm

tension

230 Volt

Lidhje

2-core, izoluar dyfish

klasë

IP-34, klasa 2

Duke testuar

FIMKO, shenja CE

temperaturat

40 deri 50 ° C (varësisht nga temperatura e ambientit)

Detajet teknike
Pasqyra nuk duhet të dëmtohet (p.sh. skajet e prera, të prera në madhësi me dorë, etj.) Pasi plasaritja mund të ndodhë kur ngroheni për shkak të dallimeve në tension. Një mbrapa vetë-ngjitës është mënyra më e mirë e ndreqjes së pasqyrës në mur. Kjo duhet të aplikohet drejtpërsëdrejti në pjesën e prapme të pasqyrës. 

KUJDES:  Folija ka një forcë shumë të lartë ngjitëse kështu që nuk del.

Produktet e disponueshme

Part.No.

përmasat

vat

310035

Rond 35 cm

50 vat

310029

29 x 29 cm

27 vat

310050

36 x 50 cm

50 vat

310058

40 x 58 cm

65 vat

310055

50 x 58 cm

70 vat

310075

57 x 75 cm

100 vat

310085

58 x 85 cm

120 vat

310110

57 x 110 cm

150 Watt