Menu
logo-magnum
Menu
MAGNUM Isorol është një shkumë plastik i zgjeruar i veshur në njërën anë me një film PET të metalizuar 12μ. Për t’u përdorur si shtresë për kabllon MAGNUM (duke supozuar se është forca e mjaftueshme strukturore me dysheme të hapura). Baza e dyshemesë duhet të jetë e lirë nga pluhuri dhe yndyrat dhe të jetë e qetë dhe e thatë. Pabarazia më e madhe se 2 mm / metra duhet të barazohet. Fleta e nënshtresës duhet të vendoset me shtresën e PET në krye. Seams duhet të jenë të vulosur me një kasetë të veçantë alumini / poliestër. Kaseta duhet të urdhërohet veç e veç.

densitet

Min. 15kg / m³

EPS shkumë

Cilësia rezistente nga zjarri

Shkallë temperature

30 tot + 70 ° C

Vlera e izolimit

0.036 W / mK

Fuqia compression afatshkurtër

Me 10% deformim 60kPa

Stabiliteti i formës termike

 

i rastit

100 ° C

Afat më të gjatë në -5000 Pa

85 ° CC

Bij -20000 Pa

 

75-80 °° C

Detajet teknike
• Jo i ndjeshëm ndaj lagështirës ose moldave 
• Cilësi të shkëlqyera reflektive dhe lagështie (në sajë të 
• Filmit metalik të metalizuar) 
• Lehtë për të hedhur dhe prerë 
• Forca shumë e lartë mekanike 
• Materiali 100% pa CFK

Produktet e disponueshme 

Pjesë. Jo.

njësi

Përshkrim

720500

Roll 25 m²

MAGNUM Isorol (3 mm) 25 m²

720501

1 m²

MAGNUM Isorol (3 mm) 1 m²