Menu
logo-magnum
Menu

MAGNUM Isoplate bën të mundur futjen e izolimit shtesë të dyshemesë ku lartësia e strukturës është shumë e kufizuar. Për shkak të qëndrueshmërisë së ngjeshjes së pllakave izoluese, një sistem ngrohjeje dysheme (MAGNUM Mat) dhe një dysheme me pllaka mund të vendosen direkt në krye duke përdorur ngjitësin. MAGNUM Isoplate ngre vetitë izoluese të shtresës dhe rrit kohën e prodhimit dhe reagimit për sistemin e ngrohjes në dysheme që është instaluar. Vetitë izoluese rezultojnë në konsum më të ulët të energjisë.

MAGNUM Isoplate 3 m² është furnizuar si 5 pllaka 60 x 100 x 1 cm.
MAGNUM Isoplate 4,8 m² është furnizuar si 8 pllaka 60 cm x 100 cm x 0,6 cm

Rezistenca ndaj zjarrit

DIN4102 klasa materiale B1

Rezistenca ndaj ujit

absorbimi i ujit> 0.5% pas 28 ditësh nën ujë dhe në përputhje me DIN53 421

Temp. rezistencë

-30 tot +70 °C

Vlera e izolimit

0.035 W / mK sipas DIN4108
Forca e kompresimit> 0.20 N / mm2 në përputhje me DIN 52 615

Detajet teknike
• Resistant ndaj lagështirës dhe kalbjes 
• Zjarrfikës 
• Thithjen e lagështirës shumë të ulët 
• I përshtatshëm për MAGNUM Mat

Produktet e disponueshme

Part.No.

njësi 

Përshkrim

630112

3 m²

10 mm MAGNUM Isoplate, hardfoam me shtresat e gjera, 5 pllaka 60 cm x 100 cm

630113

4.8 m²

6 mm MAGNUM Isoplate, hardfoam me polistiroskop, 8 pllaka 60 cm x 100 cm