Menu
logo-magnum
Menu

MAGNUM Isofoam ka një trashësi prej vetëm gjashtë milimetrash. Është një izolim shumë i hollë dysheme i prodhuar tërësisht nga materialet e ricikluara. Struktura e MAGNUM Isofoam është e formuar nga qeliza të vogla të mbyllura që kanë vetitë e shkëlqyera izoluese. Struktura e veçantë e cila siguron që nxehtësia të mos shkoj nën të, kështu që e gjithë nxehtësia të gjenerohen nga kokat e fletëve MAGNUM për sipërfaqen e dyshemesë.

MAGNUM Isofoam 6 m² është furnizuar si 10 pllaka 120 x 50 cm x 0,6 mm.
MAGNUM Isofoam ka një trashësi prej vetëm gjashtë milimetrash. Është një izolim shumë i hollë dysheme i prodhuar tërësisht nga materialet e ricikluara. Struktura e MAGNUM Isofoam është e formuar nga qeliza të vogla të mbyllura që kanë vetitë e shkëlqyera izoluese. Struktura e veçantë e cila siguron që nxehtësia të mos shkoj nën të, kështu që e gjithë nxehtësia të gjenerohen nga kokat e fletëve MAGNUM për sipërfaqen e dyshemesë.

MAGNUM Isofoam 6 m² është furnizuar si 10 pllaka 120 x 50 cm x 0,6 mm.

Rezistenca ndaj ujit

0.06%
Rezistenca në temperaturë– 30 tot+70 °C

Izolimi i zhurmës

Në katin e sipërm -5.6 dB Nën dysheme -21 dB
Forca e kompresimit6 t/m 2
Vlera e izolimit0.0279 W/mK

Detajet teknike
• Lehta 
• Zvogëlimi optimal i zhurmës 
• Izolim i shkëlqyeshëm i nxehtësisë 
• Nivelet nga pabarazitë e vogla në dysheme 
• Lehtë për të hedhur dhe prerë 
• Vetëm 6 mm e trashë 
• I përshtatshëm për fletë MAGNUM


Available products

Part.No.Njësi Përshkrim
730300Set6m² MAGNUM Isofoam, PS Isolation, 6mm, 10 plates 120 x 50 x 0,6 cm