Menu
logo-magnum
Menu

Druri, parket dhe laminat janë të gjitha produkte të qëndrueshme dhe atraktive që përdoren gjithnjë e më shumë. Kërkesa për një sistem ngrohjeje për këto dysheme ka çuar në hartimin e një produkti të ri, teknologjikisht të lartë cilësor. MAGNUM tani ofron një zgjidhje për këto dysheme “të thata”. Llamba e ngrohjes MAGNUM Foil mund të aplikohet direkt nën dru, parket ose laminate. Sistemi jashtëzakonisht i hollë i ngrohjes së dyshemeve (vetëm 3 mm!) Kontrollohet nëpërmjet një termostati të orës digjitale me një sensor dyshemeje. Kjo siguron shumë ngrohtësi.  Temperatura e dyshemesë duhet të jetë e kufizuar në një temperaturë maksimale specifike me anë të sensorit të dyshemesë dhe termostatit.

Termostat avancuar merr parasysh ngrohjen deri ne periudhën e kërkuar, në mënyrë që kati i juaj është gjithmonë në temperaturën e duhur kur ta dëshironi atë. Fletet duhet të vendosen në krye të një pllake izolimi të hollë prej 6 mm të plastirit ( MAGNUM Isofoam ). Kjo pllakë izolimi siguron izolim shtesë të nxehtësisë dhe gjithashtu ka vetitë e amortizimit te zhurmës.

MAGNUM flete është i thjesht për të matur. I sigurt, i rehatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur: MAGNUM Foil gjithashtu siguron një klimë jetese dhe pune të rehatshme në dysheme të thata!

MAGNUM Foil është furnizuar si vendosur dhe përmban:
Flete në një rrotull 5, 10 ose 15 m² (120 vat / m²)
Tub sensor fleksibël
Kasetë izoluese
Terminalet e kyçjes
Lidhja
Hapi i qartë i instalimit hap pas hapi
Shpërndarjen e presionit dhe pincet crimping

Urdhërohet veçmas (varësisht nga numri i m²)
MAGNUM Isofoam, pllaka izoluese PS, per pako 6 m² (8 pllaka 100 x 75 cm x 6 mm)
Pllaka me lagështirë

Garanci
Garanci 10 vjeçare që mbulon funksionimin elektromekanik të MAGNUM Foli dhe dy vjet që mbulon termostatin dhe sensorin e dyshemesë.

MAGNUM Foil is connected to 230V. Installation should be done by an approved electrician. MAGNUM Foil should always be used with MAGNUM polystyrene insulation plates (MAGNUM Isofoam, 6 mm), and covered with a damp-proofing foil (0.1 mm).


System testing
In accordance with the latest European standards: SEMKO, CE marking (low voltage directive 73/23/EEC and 93/68/EEC/ EN60335-2-96:2002+A1).

 

Part.No.MAGNUM Foil Set*
3610055 m² (0,6 x 8,4 m) MAGNUM Foil set 120 W/m²
36101010 m² (0,6 x 16,8 m) MAGNUM Foil set 120 W/m²
36101515 m² ( 0,6 x 25 m) MAGNUM Foil set 120 W/m²
  
Art.nr.MAGNUM Foil voor projects larger than 15m²
360080MAGNUM Foil 80 W/m², 0,6 x …meter (per m²)
360120

MAGNUM Foil 120 W/m², 0,6 x …meter (per m²)

  
720815Foil connection and linking set for 10 m² foil**

 

* Set includes MAGNUM Foil 120 watts/m², MAGNUM X-treme Control digital clock thermostat with floor sensor, flexible sensor tube, 2×15 m connecting wire black/blue, necessary crimp connectors, pressure distribution and crimping pliers, vulcanised insulation tape, PP tape, installation instructions.

** Set includes: 2×15 m connecting wire black/blue, necessary crimp connectors, vulcanised insulation tape and PP tape.

Datasheet
Download here the MAGNUM Foil installationmanual