Menu
logo-magnum
Menu

Gjatë Panairit te ndertimit ne UTRECHT(Holland) VSK 2018 Ngrohja MAGNUM lëshoi një revolucion në fushën e sistemeve drywall (dysheme,mur i thate) për ngrohjen e dyshemeve elektrike. Përmes një procesi të ri të prodhimit të patentuar, High-Density EPS me një shkumë direkt në fletët e aluminit të paraformuar. Kjo e bën sistemin MAGNUM Heatboard të bëjë një kontakt mbi të gjithë dyshemenë dhe, në dallim nga produktet e krahasueshme, ofron transferimin maksimal të nxehtësisë edhe në kthesa. Zhvendosja e nxehtësisë nga kabllo elektrike MAGNUM 7 mm e energjisë elektrike përdoret në mënyrë optimale.
Me një lartësi ndërtimi prej vetëm 11 mm dhe 30 mm, MAGNUM Heatboard është sistemi më i hollë drywall i këtij lloji. Pllakat kanë një madhësi prej 788 x 594 mm (Efektive: 589 x 778 mm) dhe dorëzohen në një sërë 11 pllaka (5 m2).

MAGNUM Heatboard mund të përdoret vetëm me sisteme të ashpër të thata (laminate, dru dhe
parket). Me të ashtuquajturën mbulim të butë të dyshemesë (laminat PVC dhe Vinyl) duhet së pari të vendoset një bord fibra suvaje midis sistemit të ngrohjes dhe dyshemesë me një trashësi minimale 10 mm. MAGNUM Heatboard (E) do të jetë në dispozicion nga Q3 2018.
Më vonë këtë vit do të futet sistemi i ujit MAGNUM Heatboard (W).

 
 
 MAGNUM Heatboard 11mm

MAGNUM Heatboard 30mm

(Heatboard 11 mm +19 mm Geluidsisolatie)
Constructie 

Polystyreen platen met aluminium toplaag

Polystyreen platen met aluminium toplaag

Afmetingen

L 788 mm x B 594 mm x H 11 mm

L 788 mm x B 594 mm x H 30 mm

Bruikbaar oppervlak per plaat

0,451 m²

0,451 m²

R-waarde

0,31 m² K/W

0,73 m² K/W

Vervorming bij 10% compressie

200 KPA

50 KPA

Langdurige vervorming

60 KPA15 KPA

Maximale bedrijfstemperatuur

80°C80°C

Kabelafstand horizontaal & verticaal

100mm100mm

Geluidsreductie

30dB
BrandklasseE volgens EN 13501-1E volgens EN 13501-2
Brandklasse

B1 volgens DIN 4102

B1 volgens DIN 4103