Menu
logo-magnum
Menu

Detajet e kompanisë

Filozofia e biznesit

Teknologjia, vazhdimësia, besueshmëria dhe shërbimi formojnë themelet mbi të cilat është krijuar kompania në vitin 1992. Për më shumë se 25 vjet kemi qenë të bindur se ekspertiza, materiale teknike me cilësi të lartë dhe nivele të larta të shërbimit është e vetmja mënyrë në të cilën produktet duhet të sillen në treg. Prandaj motoja jonë është: MAGNUM ju mban të ngrohtë. Kjo na përshtatet ne si një fije e ngrohtë!

MAGNUM Headoffice Tholen

Udhëheqësi i tregut

MAGNUM është bërë udhëheqëse e tregut falë gamës sonë të zgjuar ose teknologjisë së lartë dhe produkteve jashtëzakonisht cilësore gjithashtu dhe ekipit tonë të specialistëve të trajnuar. Jashtë Holandës produktet tona shpërndahen nga një rrjet i zgjedhur me kujdes i partnerëve. Përmes investimeve të vazhdueshme në njerëz, njohuri, trajnim dhe inovacion produkti, MAGNUM ka qenë në gjendje të mbajë pozicionin e saj udhëheqës për shumë vite.

MAGNUM headoffice Birdseyeview

Zhvillimi

Me zhvillimet aktuale inxhinierike strukturore, ku përparime të mëdha janë bërë në mënyrë specifike në fushën e izolimit, konsumatorët po i kushtojnë më shumë vëmendje drejt ambienteve të shëndetshme të jetesës. Sistemi elektrik i ngrohjes MAGNUM ofron një zgjidhje ideale dhe të përballueshme për të përmbushur të gjitha këto kërkesa.

MAGNUM showroom 2012

Mohim

Termat dhe Kushtet zbatohen për të gjitha shërbimet tona. Kliko këtu për të mësuar më shumë për Politikën tonë të privatësisë.