Menu
logo-magnum
Menu

Aplikimet

Komfort

Ngrohja MAGNUM është specialist për ngrohje komfort. Pavarësisht qofshin ato elektrike ose sisteme me bazë uji, ne kemi një zgjidhje të përshtatshme për çdo problem ngrohjeje. Nga ngrohtoret e dyshekut ose të murit për ndërtime të reja dhe rinovim deri te ngrohja e tavanit dhe një ngrohës i pasqyruar anti-mjegulle.

Siguri

MAGNUM Sigurimi dhe besueshmëria e  natyrës me një kosto të ulët të përdorimit dhe pa shpenzime mirëmbajtje.. Parandalimi dhe vazhdimësia e sigurisë janë konceptet kyçe që garantojnë instalimin e paisjeve të ndryshme dhe ruajnë ato nga ngricat . Zonat e përshtatshme për këtë lloj sistemi janë pragjet hyrëse dhe dalëse të qendrave të shpërndarjes, zonave të parkimit, spitaleve, stacioneve të zjarrit, ndërtesave të zyrave ose ndonjë zone që gjatë kohës së dimrit mund të krijojë një rrezik ose prishje.

Koncepti i gjerë i kabllove të ngrohjes, sensorëve dhe njësive rregulluese krijon një reagim të përshtatshëm ndaj motit ekstrem në klimat e ndryshueshme evropiane. Ndërrime të mëdha të temperaturës dhe dëborë të pa  parapritur , me një sistem MAGNUM Outdoor gjithmonë ka qasje të sigurt dhe të sigurt!

Harinkhof 3 kopie

Ngrirje e Ujit
Në shumë situata, çezmat dhe tubat në natyrë duhet të mbyllen në dimër në mënyrë që të shmangen duke u ngrirë. MAGNUM ofron një zgjidhje shumë më të thjeshtë: MAGNUM Ideal ftohtë pa furrë do të thotë që tubat e ngrira dhe të rrjedhshme janë një gjë e së kaluarës! Programi i shpërndarjes MAGNUM Ideal freeze free frost është projektuar posaçërisht për mbajtjen e tubave, çezmat, tubat e shkarkimit (jo plastike) nga ngrirja.

Problemet me ngrirjen mund të shmangen thjesht duke montuar brezin Ideal përgjatë tubave – është gati të futet dhe të pajiset me një termostat automatik. Pasi që izolimi i tubit të jetë aplikuar, nuk është i sigurt vetëm, por shpenzimet shtesë për riparimin e tubave të ujit dhe gjithashtu dëmtimet nga tubat që rrjedhin shmangen.

MAGNUMVorstvrijlint2 kopie

Kontrollim i ngricave
MAGNUM ofron një gamë të gjerë të vetë-rregullimit të kabllove për mbrojtjen e ngrirjes ose mirëmbajtjes së temperaturës. Këto kabllo gjurmuese mund të përdoren për të gjitha llojet e linjave të tubave. Specifikimet unike të kabllove vetë rregulluese sigurojnë hyrjen e saktë të temperaturës ne sistemet e ujit, këto janë të nevojshme për mirëmbajtjen e saktë të temperaturës. Mbrojtja kundra ngrirjes së një tubi uji 100 metërsh ose mirëmbajtja e temperaturës së një linje tubash parafine: MAGNUM Tracing ofron një gamë të gjerë të kabllove me specifikimet e duhura për çdo situatë si për shembull; fabrikat,uzinat industriale,kantjere pune,bujqësine,agrokulturën dhe cdo faktor tjetër qe mundet të ndeshet me problemet e ngricave.

MAGNUMTraceGarage kopie