Menu
logo-magnum
Menu

Mirë se erdhët në MAGNUM Heating

MAGNUM Heating është një kompani e pavarur holandeze dhe prodhues i sistemeve të ngrohjes nën dysheme. Ne ofrojmë një program komplementar bazuar në teknologjinë elektrike dhe ujore për aplikime në fushën e Komfortit dhe Sigurisë me Sistemet e Kontrollit si faktor lidhës. 

Përveç një gamë produktesh të gjithanshëm, ne gjithashtu ofrojmë të gjitha mundësitë për inxhinieri, zhvillim të kuotimit dhe mbështetje në vend. Ne jemi zhvilluar në treg për 25 vjet dhe po investojmë vazhdimisht në produkte të reja dhe inovative. Kjo përvojë na bën ekspert të gjithanshëm në ngrohje nën dysheme.

FLOORHEATING TUBE

MAGNUM Tube ngrohje nën dysheme ështe i bërë ngaPE-RT Type I dhe përfaqëson Polyethylene Raised Temperature. si rezultat ky Tub është gjithashtu i përshtashëm edhe për temperatura të larta.

STAINLESS STEEL MANIFOLD

The MAGNUM Premium Stainless Steel Flow and the MAGNUM Premium Stainless Steel District manifolds eshte një ndër prodhimet tona më te vecantë. Këta janë te vetmit produkte INOKSI në tregun Hollandes .

FULL CONTROL

Sitemi MAGNUM Remote Zone Control ndoshta ështe lajmi më i madh i kësaj hyrjeje. Sistemi i kontrollit të zonave te largëta është projektuar nga vetë MAGNUM. Ky sistem do tju ofroj juve një shërbim miqësor duke kontrolluar gjithcka nëpërmjet Tablet ose Smartphone.

WE COME FULL CIRCLE!

Ngrohja MAGNUM ka arritur qarkun e plotë"full circle"përsa i përket sitemeve të reja te ngrohjes së bazamenteve të bazuara ne ujë. SHKARKO BROSHURËN hyrëse këtu.